.

Камелия: По време на снимките на "Скъпи наследници" беше много студено

"Такива неща съм изживявала навремето, когато пях по ремаркета на едни стадиони"

Камелия:
Участието ми в „Скъпи наследници“ беше много емоционално. Такива неща съм изживявала навремето, когато пях на ремаркета на едни стадиони.

Спомням си една такава сватба, хората бяха от друг етнос. По едно време ме разходиха като мечка на синджир, за да ме видят роднините. Някои ми даваха по два лева, други – по пет.

Много беше студено по време на снимките. Конят се плашеше от музиката и дърпаше напред (смее се).

В „Гласът на България“ нещата вървят повече от добре. Научих се да бъда по-конкретна и по-директна в коментарите си, за да не посея излишни надежди.

В предишния сезон установих, че хората не искат да се асоциират с поп фолка, с чалгата и затова не ме избират за треньор. Тази година се разчупиха нещата.

Търся човек, който наистина добре да пее поп фолк, бих направила дует с него. Но засега не се е появил такъв на кастингите.

Обръщам се, когато усетя различност, талант, емоция. Има много подготвени хора, но пеят без дух.

Скоро се навършиха 20 години от връзката ни с Цветин. Спомням си първата ни целувка беше след Коледа. Той три дни ме изпраща и не ме нацелува, накрая се натиснах (смее се). Човек трябва да си поиска. Той е много възпитан, а и аз нали съм малко по-голяма от него със седем години. Бях местна звезда в региона, голямата работа.

Често празнуваме вкъщи. Той обича да готви, а аз сервирам, паля свещи... Освен това обичам да мия чинии. Може би така се успокоявам (смее се).

Гледайте цялото предаване на btvplus.bg