Мария Игнатова за "Папараци - ново 20!": "Жълтото" отстъпва място на забавното и на хумора

Ще има много нови рубрики, сподели новата водеща

По ирония на съдбата тя е една от най-обсъжданите, най-следените и най-интересните за папараците български звезди. А за да им е непосилна задачата, тя пази личния си живот.

От 20 септември обаче Мария Игнатова ще е новата водеща на "Папараци - ново 20!" по  bTV.

Самата тя не чете "жълти вестници", предпочита делите книги. С чувство за хумор ще следи какви ги вършат VIP личностите у нас.

"Не обичам да се занимавам с личния живот на хората, нито те да се занимават с моя, но се променя посоката и гледната точка - "жълтото" отстъпва място на забавното и на хумора", сподели Мария.

"Ще има много нови рубрики. "Папараци - ново 20!" за първи път ще има ново студио - поп-арт визия. Отново ще имаме гости в студиото, но разговорите няма да минават през личните драми, провали и трагедии, а по-скоро ми се иска да извадим втория план - какво мисли гостът чрез неочаквани и забавни въпроси", разкри тя.

"След като коментирахме посоката, в която и те искат да тръгне предаването, аз се съгласих. Те (Иван и Андрей) казаха: "Според нас ти си най-подходящия човек". Поговорихме още малко и се съгласих", каза Мария Игнатова.

Гледайте "Папараци - ново 20!" от 20 септември в 21:30 часа по bTV.