.

Марина Сучкова: След "Фермата" нямам работа, но бих искала да озвучавам детски филми

Защо в последните дни във "Фермата" чеченката не бе много харесвана от съотборниците си, приеха ли децата й, че красавицата е работила като еротичен модел и как околните възприемат гласа й?

Марина Сучкова (46) от Чечня:

Учудих се, че мога да се справям с такива неща като цепене на дънери.

Влязох във „Фермата“, без да знам много за формата. Видях, че хората работят, а мен не ме е страх от работа. Но не съм знаела, че има битки. Това си е направо гладиаторско нещо, не са женски неща. За фермер на седмицата пак ми е убягнало, а аз бях първият през този сезон и не знаех какво да правя.

Защо другите участници не ме харесват – ще питате тях. Не стоях до късно да пия вино и да влизам в конфликти, което малко ме отдалечи от тях.

Аз бях петелът на фермата. Всяка сутрин палих огън, слагах кафе и да се топли вода.

Моята работливост не бе стратегия. Така по-бързо минава времето и не се чудиш с кого да се заядеш или кого да погледнеш накриво.

По принцип съм разкрепостена, но сексът не е на първо място. Трябва да харесвам човека, да има какво да си говоря с него, а такива хора много трудно се намират. „Фермата“ не е формат за разкрепостеност, а за работа.

Вчера прегледах набързо някои коментарчета. Хората не правят разлика между еротика и порно. То е малко ранен час да се говори за тези неща, но еротика е, когато едно тяло е поднесено красиво, естетически. Без проникване.

Работих в студио с камери. Всеки ден имахме различна програма. Чувствам се гузна пред децата си заради тези мои занимания. Но в наши дни ни заобикаля толкова много голота, че моята работа е нищо. Там никой не ме е пипал с пръст.

След развода получавах толкова грозни предложения от мъже. Кое е по-хубаво – да търпиш разни дебели чичковци да те пипат или да работиш пет часа пред камерите, след което да се прибереш вкъщи.

 

Гледайте цялото предаване на btvplus.bg 

Коментирай
публикувай
  • miivanova

    Госпожата и без да притежава апартамент пак не плаща наем. Живя над година в апартамента на приятелка без да плати и стотинка. Разиграваще театри с децата. Собственичката на жилището също е майка, която е отгледала две деца сама и въпреки че разчиташе на парите от наема и съчувстваше, а тази жена се възползваше безскрупулно от това. Остави жилището в окаяно състояние и остави неплатени сметки за стотици левове. Методите и за оцеляване не са толкова героични, почтени и законни , колкото ги представя.