Милена - жената до Милен Цветков: Срещата ми с Милен, освен че е съдбовна, беше много специална

Към този момент аз наистина осъзнах, че съм един щастлив човек, сподели тя

Предстои ексклузивна среща с жената, която през последните години споделяше живота си с този на телевизионни водещ Милен Цветков до тежката катастрофа, която отне живота му. Тя се съгласи да даде само едно интервю и избра "Преди обед". Георги Тошев разговаря с нея.

Милена и Милен - история за чаканата любов, която една катастрофа прекъсва без време. Милена Иванова е нумеролог, тя е жената до журналиста Милен Цветков.

"Срещата ми с Милен, освен че е съдбовна, беше много специална. Към този момент аз наистина осъзнах, че съм един щастлив човек – да разбера какво е истинската любов, какво е истинската топлота, какво е нежността и какво означава да бъдеш с един изключително интелигентен, уважаващ себе си и другите човек. Давам и сметка, че това е нещо наистина специално и нещо, което се преживява само един път в живота", сподели тя.

"Първоначално връзката ни беше бурна, защото Милен беше много цветен, много интересен човек. Аз изключително много се съпротивлявах, защото се страхувах. Имах усещане, имах предчувствие, че ще страдам, но не знаех точно по какъв начин", разказа Милена.

Какво още сподели тя - вижте във видеото.