.

Не/зависимите: Какво се случи с Мартин Раданчев след отстраняването му от терапевтичния център?

Как се е променил животът на третия и най-непокорен участник в проекта?

От няколко понеделника насам следим прогреса на тримата мъже, които преди по-малко от година постъпиха за лечение на зависимост към алкохол, хазарт и наркотици в проекта "Не/зависимите".

Ралица Стефанова ни срещна със спортната легенда Николай Антонов - Таланта и Николай Петров, които се връщат към нормалния ритъм на живот и се борят да останат чисти. Бившият спринтьор призна, че се е поддавал на изкушението да залага, докато Ники Петров не е докосвал нищо забранено.

Днес разбираме дали и как се е променил животът на третия и най-непокорен участник в проекта – Мартин Раданчев. След като наруши правилата на центъра за лечение няколко пъти, той бе отстранен и прекъсна терапията си.

И още: колко дълъг е пътят от алкохола и наркотиците до майчинството? Историята на 28-годишната Боряна в поредицата "Не/зависимите".

Коментирай
публикувай
  • Mariq_888

    Всичко хубаво,но кой се интересува от личните животи на някакви неизвестни и с нищо даказали се хора, които са антипример за обществото? Такива има милиони. Да не са някои рок звезди, не че те са особено интересни де. От предаването казват,че е социален експеримент и дават пример как всеки с желание може да се излекува, но в действителност се чудят с какво да си запълнят програмата. Трябва да си има отделно здравно предаване , извън рамките на това, а не този миш маш. Само натоварват зрителите с проблемите на безинтересни и пропаднали индивиди като този от видеото.