Нели Хаджийска посрещна новата година в асансьор

Водещата Нели Хаджийска от „Търси се“ за щурите семейни лондонски приключения и Нова година в асансьор

„Мъжът ми в последните пет години работи много в Лондон, той снима кино, затова се шегуваме, че апартаментът, където го настаняват, е нещо като наша вила. Отидохме там с двете деца за Нова година. По принцип пътуването с деца е доста по-различно, отколкото изглежда на снимките, но да не разваляме илюзиите на хората, които още нямат наследници (смях)... В метрото забелязахме, че липсва раницата с дрехите на Борил. Така той, на година и половина, се озова в Лондон с една пижама и дрехите на гърба му, та трябваше веднага да купувам бодита. Явно съдбата ни наказа, че не му купуваме нови дрехи и износва всичко от брат си (смях)” – сподели Нели Хаджийска.

„На Нова година бяхме в ресторант, но тъй като зарята в центъра е много ефектна, решихме в полунощ да сме в апартамента, който е на петия етаж и има добра гледка. Оказа се, че малко преди 12 в метрото е пълно с красиви и млади хора. Точно в 12 без 5 бяхме пред асансьора в блока, но той се забави и когато вратата се отвори, две дами ни честитиха новата година... Зарята наистина беше страхотна! Голяма емоция е да виждаш децата как се радват, сърце не ми дава да ги оставя на бабите, а ние да тръгнем сами някъде. Освен това те ще пораснат и в някакъв момент няма да искат да идват с нас. Мъжът ми казва „После цял живот ще сме си двамата, по-добре сега да обръщаме внимание на децата” – призна водещата на „Търси се”.

„Общо взето само на годишнината от сватбата сме сами. Последният път бяхме в Холандия. Тази година правим 10 години брак и сигурно ще отидем някъде по-надалеч, вероятно Япония” – сподели Нели Хаджийска.

Този уикенд в „Търси се” Невена Цонева ще гостува за първи път след раждането на сина си.