.

Станислав Ласкин: Когато излязох от "Фермата" и видях колко много хора ме харесват и подкрепят, ме хвана яд, че загубих дуела с Яни

Защо самоковецът е решил да стане полицай, спазил ли е обещанието си, след като излезе от "Фермата" да предложи брак на приятелката си, и имаше ли стратегия в шоуто?

Станислав Ласкин:

За мен „Фермата“ бе невероятно изживяване. Доволен съм от участието, изкарах си чудесно там.

Хората могат да се правят на интересни най-много 10-15 дни. Така че няма как аз три месеца да играя някаква роля. Аз съм си такъв. Който ме харесва, благодаря му! Който не ме харесва, да е жив и здрав!

Ако бях спечелил, щях да инвестирам в цех за мебели. С брат ми пак го осъществяваме този план, но по-трудно, защото нямаме толкова много пари. С него правим бутикови мебели от корени и клони на дървета.

Във „Фермата“ нямах представа дали имам фенове, дали съм впечатлил някого. За мен важното бе да не изложа семейството ми. Радвам се, че всички ме посрещнаха много добре. Като разбрах колко много хора ми се кефят, тогава наистина ме хвана яд, че загубих.

Не се възгордявам. Дори ми е малко кофти, защото досега не съм бил известен, в кавички казано. Хората ме гледат по улиците, всеки иска да ме пита нещо и се сдухвам. Не съм свикнал на такова внимание.

Нашето село Доспей е центърът на Вселената (смях).

Работил съм много неща. Бил съм шофьор на собственика на една дискотека в София, готвач, сервитьор, барман. Един ден видях в страницата на МВР, че има конкурс и реших да се пробвам за полицай. Работих това почти пет години. През 2014 г. ни хванаха с дървен материал у нас, който нямаше контролни марки.

Затвориха ни фирмата за шест месеца и с брат ми, който също бе полицай, решихме да не бездействаме и отворихме заведение в Пловдив. Оказа се, че вечер там се продават наркотици. Собственикът казал, че ние доставяме дрогата и ни вкараха в ареста. Адвокатът ни каза, че ако отричаме, можем да стоим там две години, докато тече делото. Затова решихме да се признаем за виновни и бяхме 7 месеца в затвора.

Честно казано, в ареста е много по-тежко. Там си с трима души в 12 квадрата стая и през една дупка ти дават храната. А затворът е като детска градина за големи хора.

Преди години в един хотел в Банско предложих брак на приятелката ми пред 850 души и тя каза „да“, но след година и половина се разделихме, без да сме сключвали брак.

Сега имам друга приятелка. Още не съм й предложил на Теодора, защото съвсем скоро излязох от „Фермата“. Тя е душичка, може да готви (смях).

Моят фаворит за победител е Яни.

Гледайте цялото предаване на btvplus.bg