.

Урок по толерантност

Разказва Валерия КръстеваbTV Plus

Коментирай
публикувай
  • MetalNinja

    Толерантност е едно, и аз съм напълно съгласен и за повече толерантност. Това е добре както и за тези отсреща, така и за самите нас. Но тук не става дума за толерантност, това е голяма заблуда. Да им обясним какво не разбират? Като в Западна Европа, където учат мигрантитИ да не изнасилват, и че това е лошо? Това ли трябва да им обясняваме също? Моля ви се, стига глупости. Не става въпрос за толерантност, а за промивка на мозъци! Като Трюдо ли да сме толерантни? Който посещава и подкрепя събития в джамии, където карат ЖЕНИТЕ ДА ,ВЛИЗАТ ПРЕЗ СТРАНИЧНИ ВХОДОВЕ И ДА СЕДЯТ НАЗАД ВСТРАНИ?!? За такава "толерантност" ли става въпрос? Интересно е защо предпочитат само деца от началните класове, и защо толкова се притесняват от това, че децата в по-горните класове задават въпроси? Няма неправилни въпроси, има само грешни отговори. Човек, дете, всеки трябва да има правото да задава въпроси. Няма нищо лошо в това. Лошото, е че тази г-жа явно няма желанието и угодата да отговаря на техните въпроси. ЗАЩО?

  • MetalNinja

    Кризата с "бежанците" е още един пример, защото тези хора от Ирак, Афганистан, Сомалия... те не са бежанци, те са нашественици. Сами вижте какво става в Европа, изнасилвания, убийства, грабежи. Къде е толерантността там? Тази Величкова е абсолютна предателка, и имайте предвид, че аз не съм националист по принцип. Тя учи тези деца как да се научат да се предават и да дават всичко което имат на тези "бежанци". Както това правят на Запад. Запада е отдавна в упадък, сега искат и тук да стане така. Да ама не. Ако ще взимаме примери от чужди страни, по-добре Япония, Южна Корея. Те са доказали, че се справят много по-добре в социално културен план, докато САЩ, ВБ, Швеция, Норвегия и Германия - НЕ! Ако ще и Южна Америка има по-добри примери. Като Русофоб ви казвам, че дори и Русия е по-добре в това отношение. Стига с лъжите за бежанците, хората не са малоумни, за това само на най-наивните деца може да се опитвате да въздействате. Остава само родителите да си свършат работата и да вземат мерки срещу тези нашенски джихадистки изстъпления. Левски не е умрял за да може сега свободата и демократичните принципи да ги захвърляме заради малоумници и продажници като г-жата в това видео, защото бъдете сигурно, че тя не го прави от благотворителност, на нея и се плаща и то МНОГО добре.

  • MetalNinja

    Промивка на мозъците! Представете си какви глупости говорят там, след като ДЕЦА още в 5 клас виждат през лъжите и глупостите на пропагандата, та е необходимо съвсем невръстните от 1 до 4 клас да ги хващат. Пътя към Ада е покрит с добри намерения. На Запад виждаме как (фалшива и избирателна) "толерантността" и политическата коректност убиват държавите и хората, които са имали нещастието да са коренната част на населението и особено ако са бели. Стига глупости, ние сме толерантни, и не сме расисти. Живеем заедно с различни хора от различни етноси и националности. Тук има както хора от Япония, така и такива от Китай, Корея, Виетнам, Турция, Гърция, Великобритания, Куба, Русия, Украйна, Румъния, Америка, Колумбия, Венецуела и къде ли още не.