.

Влади Ампов - Графа: Цяло лято получавах клипчета на хора, които се женят на песента ни с Белослава "Да"

Какви гафове е имал Графа на сцената, през кои градове ще мине турнето му и защо се влюби в Тоскана?

Музиката за Графа е целият му свят. Пял е на закрито, на открито, под дъжда, на студа, у нас, в чужбина, в Казанлък и къде ли още не. Графа го прави без плейбек, откакто се помни, а от известно време търси и други, които да го могат и да го покажат на пролет в новия сезон на "Гласът на България".

Коментирай
публикувай
  • Mariq_888

    И този посредствен певач е жури в риалити за търсене на певци! В света, като изключим Англия, има такъв синдром оценяващи да бъдат хора, които пеят по-лошо от 90% от участниците.

  • Mariq_888

    Събрали се двама връзкари, на единият родителите му музиканти, а на другата майка й актриса, и направили дует. Има толкова хора наистина талантливи и с качества, но не им се дава шанс точно заради подобни индивиди, които пробиват с връзки и нахалство.

  • Mariq_888

    Графа- едно от най-големите музикални недоразумения, никакъв глас, направо грачи, некадърник, който проби благодарение на родителите си, казва,че е станал известен със свои усилия, но не споменава периода като дете, когато майка му и баща му го изтипосваха по всички телевизии в интервюта, фестивали...Но не е единственият, в световен мащаб има подобни, най-яркият пример е Енрике Иглесиас, който се направи известен покрай баща си, но в действителност не притежава вокален талант и доказа,че на живо не пее нищо, та и този същият тейковец, само че на местно ниво. Плащат на радиата да им пробутват посредствените хитчета.