101.1 PRO FM София подгря студентския празник с DJ Party

Над 200 почитатели на радиото се забавляваха с любимите си водещи и Буба, Графа и DJ Doncho

Реклама

Най-младежкото радио в ефира на столицата – 101.1 PRO FM София създаде много емоции и настроение за студентския празник със специално парти. Повече от 200 човека се събраха в Sofia Live Club, за да се запознаят и да се забавляват с любимите водещи от ефира на радиото.  Специалното участие на партито взеха Графа и Боряна Бонева-Буба.

Водещи на събитието бяха Деси, Елена, Марта и Камен, които феновете добре познават от ефира на 101.1 PRO FM София. Чаровната Буба подгря настроението на всички присъстващи със впечатляващ глас и динамична музика. Последва хитът "Оставяш следи” и специалното участие на Графа. За слушателите на 101.1 PRO FM София той изпълни и най-новото си парче "Невидим”. Лично от него късметлии сред гостите получиха покани за промоцията на новия му албум.

DJ Doncho не изневери на стила си и няколко часа забавлява присъстващите.

Слушателите на радиото успяха да се запознаят с любимите водещи, да си поговорят и да се снимат с тях. Деси, Елена, Марта и Камен раздадоха награди и усмивки от сцената, а след това с удоволствие се отдадоха на танци и сладки приказки.

Вижте снимки от партито!