Анимационният сериал "Междузвездни войни" тръгва по bTV

За първи път у нас телевизията ще излъчи всичките шест епизода на киносагата 

Реклама

Силата е с bTV от 22 февруари, неделя,  16:30 часа! Първият телевизионен сериал на Lucasfilm Animation "Междузвездни войни: Войната на клонингите" (Star Wars: The Clone Wars) ще се излъчва всеки неделен следобед по bTV. Зашеметяваща нова анимация в 22 епизода ще зарадва феновете от всички възрасти с епичен разказ за героите, вълненията и невероятните истории в сагата "Междузвездни войни". Изпълнителен продуцент е Джордж Лукас, а отговорен директор - Дейв Филони.

Всяка неделя зрителите на bTV ще могат да проследят приключенията на легендарните рицари джедаи Анакин Скайуокър, Оби-Уан Кеноби, Йода и младия ученик падуан на Анакин Ахсока Тано и борбата им с Тъмната страна в епичната Война на клонингите.

Действието се развива между Епизод II: "Клонираните атакуват" и Епизод III: "Отмъщението на Ситите". В "Междузвездни войни: Войната на клонингите" броят на джедаите, които се борят да запазят свободата и да възстановят мира в галактиката, все повече намалява. Те използват армията си от генетично създадени клонинги срещу привидно непобедимата армия от дроиди на Сепаратистите. Ужасяващият конфликт се разраства, когато нашите герои се впускат във войната, докато злият Граф Дуку, неговият придворен убиец Асадж Вентрес, техният господар Дарт Сидиъс и роботът Генерал Грийвъс планират да ги сразят.

Освен анимационния сериал,

тази година за първи път на малкия екран у нас bTV ще излъчи всичките шест епизода от култовата филмова поредица "Междузвездни войни". За първи път телевизионните зрители ще могат да гледат и последния създаден кинохит от поредицата - Епизод IІI: Отмъщението на Ситите.

Култура & LifeStyle

Спортните събития от деня

Гледай bTV на живо

Времето

 

ПОСЛЕДНИ

Реклама