Близо 1000 деца се явиха на първия кастинг за "Това го знае всяко хлапе"

Екипът на предаването вече е подбрал малчуганите, които ще се явят на големия кастинг в края на август.

Реклама

Миналата събота и неделя на предварителен кастинг в 6-о ОУ в столицата екипът на предаването "Това го знае всяко хлапе" избра децата, които ще се явят на големия кастинг на 23, 24 и 25 август. Те ще трябва да впечатлят журито с чар и интелект, за да се наредят сред десетте хлапета в новия сезон, който тръгва от 15 септември в ефира на bTV.

По време на предварителния подбор познатите на всички хлапета Джем, Моника, Йоана, Ани и Дели даваха ценни съвети на бъдещите си наследници. От своя страна децата, дошли на кастинг, се снимаха с младите звезди на bTV.

Сред близо хилядата кандидат-хлапета, дошли от различни краища на страната, имаше момиче, което се занимава със спортни танци, хлапе, което в свободното си време кара АТВ и няколко бъдещи манекенки. Впечатление на журито направи и млад изпълнител на тамбура, таекуондист и хлапе, чието хоби е да се явява на училищни бригади. Друго момче пък не можа да издържи на напрежението и се наложи да му помага лекарски екип.

През двата почивни дни родители се събираха в двора на училището, за да подкрепят децата си. Повечето от тях се опитваха да разберат какви задачи са получили вече явилите се на кастинга, без да знаят, че задачите се сменят.

Самият кастинг е минал в две части – тест и събеседване с журито. При регистрацията си всяко хлапе е получило тест за обща култура и едва след това се явявало пред екипа на "Междинна станция". Повечето деца се затруднили на въпроса "Какво животно е Черната мамба?", но като цяло са се справили с теста без проблеми.

По време на събеседването с журито екип от психолози е давал на децата различни задачи, с които да стимулират фантазията им. В ролевите игри са се родили нови бисери, които зрителите на bTV ще имат възможността да видят в новия сезон на "Това го знае всяко хлапе!" през септември по bTV.

 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето