bTV Cinema и bTV Comedy със специална коледна програма

По bTV Comedy стартира премиерен за България сериал, а bTV Cinema предлага цели 15 нови филма

Реклама

Коледната седмица идва с цели осем забавни коледни филма само по bTV Comedy.

На Бъдни вечер, 24 декември, от 21:00 часа Джени Маккарти ще се превъплъти в Мери – дъщерята на Дядо Коледа, която ще трябва да поеме семейния бизнес след като баща й получава сърдечен удар.

В празничната нощ на 25 декември пък "самотен дядо" ще търси "баба Коледа".

Сред другите филми, които зрителите на bTV Comedy могат да очакват в празничните дни, са филмите "Коледа с дядо", "12 дни до Коледа" и "Дядо Кой?".

Освен забавните филми, в ефира на "забавната" телевизия стартира и премиерният за България сериал "Тайтъс". Сериалът "Тайтъс" е създаден през 2000 година и се състои от 3 сезона и общо 54 епизода. Жанрово той е определян като изключително рядко срещаната при сериалите "черна комедия".

Много "повече от кино" ви очаква по bTV Cinema за Коледа. В предстоящата празнична седмица bTV Cinema ще предложи на своите зрители цели 15 нови филма!

Новите заглавия в програмата гарантират приятни телевизионни преживявания на зрителите, независимо от техните жанрови предпочитания.

Седмицата започва с комедията "Морски трепачи" (понеделник, 21 декември), следва драмата "Титаник" с Катрин Зита-Джоунс (сряда, 23 декември) и завършва със страстните "Мръсни танци: Хавански нощи" (събота, 26 декември) и екшъна "Въздушен конвой" с "лошия" Никълъс Кейдж (неделя, 27 декември).

Коледа няма да е същата без забавните коледни филми. Част от героите, с които ще прекарате празника са "Светото семейство", "Тайният Дядо Коледа" и "Госпожа Коледа".

Освен всичко това bTV Cinema предлага на почитателите на киното и специална филмова премиера. Лентата "Първите 20 милиона" ще дебютира в ефира на 23 декември от 21:00 часа. Филмът хвърля сатиричен поглед към бума в електронната търговия от края на 90-те години. Това е измислена история за млад мъж (Адам Гарсия), който се отказва от престижната си работа като водещ маркетингов специалист в Силициевата долина, за да започне своята кариера-мечта: да работи за себе си, опитвайки се да изобрети и продаде персонален компютър за 99 долара.