bTV и УНИЦЕФ събраха над 860 000 лв. за децата на Хаити

Журналисти, актьори, музиканти, политици, посланици и представители на големи компании се събраха, за да ви призоват заедно да дадем надежда на тези деца

Реклама

Благотворителният концерт "Надежда за децата на Хаити", чрез който bTV се присъедини към международните усилия за подкрепа на децата в пострадалата държава събра над 866 135 лева. Отчитането на парите продължава. Концертът беше замислен като част от кампанията на УНИЦЕФ за набиране на средства за децата на Хаити.

Средствата бяха събрани по време на концерта "Надежда за децата на Хаити" и по-късно в "Шоуто на Слави". Това стана чрез смс-и и телефонни обаждания.

Телефоните звъняха непрекъснато, а на зрителските обаждания отговаряха лицата на bTV, както и певци, артисти, общественици и политици. Всички те, заедно с фирмите, които участваха в изграждането на сцената и организацията на събитието го направиха безвъзмездно. Така, с общи усилия, България се включи в международната помощ за децата в Хаити.

Ако искате да помогнете на жертвите от земетресението, изпратете есемес на 1021 или се обадете на същия номер. Той е предоставен безплатно от всички мобилни оператори.

Можете да дарите и онлайн чрез сайта на УНИЦЕФ - UNICEF.bg. Банковата сметка на УНИЦЕФ в Райфайзен Банк България е BG34 RZBB 9155 1065 0349 19.

Имате възможност да помогнете на хора в голяма беда. Дарете надежда на децата на Хаити.

Още по темата:

Първа и втора част на концерта "Надежда за децата на Хаити"

И български деца подпомагат на пострадалите от земетресението в Хаити

УНИЦЕФ открива извънредна кампания за набиране на средства за децата на Хаити

Възобновиха медицинските евакуации от Хаити

Хаитяни протестираха срещу глада

Увеличава се броят на жертвите от земетресението в Хаити

В Хаити задържаха американци опитали да изведат незаконно деца от страната