bTV Media Group със златно отличие в конкурса “BAPRA Bright Awards 2024”

Наградата бе връчена за провеждането на Националната среща на партньорите на кампанията “Да изчистим България заедно”, реализирано съвместно агенция d:stinkt.

Реклама

Първо място в категория “Специално събитие или лансиране” получи Националната среща на партньорите на кампанията “Да изчистим България заедно”, реализирано съвмесно от bTV Media Group и агенция d:stinkt. Събитието бе част от "Зелената седмица", чието второ издание предстои тази година.

Наградата беше връчена на официална церемония, закриваща 11-то издание на престижния конкурс BAPRA Bright Awards 2024. Тази година жури в конкурса бяха 26 международни PR и комуникационни експерти, представители на авторитетни организации.

„Изключително благодарни сме за признанието! През изминалата година проведохме 11-то издание на кампанията „Да изчистим България заедно“, което нямаше да може да се случи без всички наши партньори в цялата страна. Благодарни сме за подкрепата и на агенция d:stinkt, който бяха неотлъчно до нас. Вярваме, че през години успяхме да посеем семенцето на устойчивия начин на живот в сърцата на хората и ще продължаваме да работим заедно за едно по-добро бъдеще“, каза Александра Гълъбова, маркетинг мениджър в bTV Media Group.

Емблематичната кампания на bTV Media Group „Да изчистим България заедно“, е сред най-мащабните и ефективни доброволчески инициативи в страната с грижа за околната среда. Kато ESG лидер в медийната индустрия в България ние в bTV Media Group имаме за цел да насърчим нашите зрители, слушатели и последователи да научават все повече и повече за устойчивия начин на живот и да правят по-целесъобразни избори в ежедневието си чрез Добрия пример и Зелената седмица. 

Всички отличени кампании в престижния конкурс на Българската асоциация на ПР агенциите (БАПРА) може да видите тук.

Снимка: БАПРА

ПОСЛЕДНИ

Реклама