bTV показва "Тайният живот на една тийнейджърка" от 20 февруари

Създадена през 2008 г., поредицата проследява любовните трепети на група тийнейджъри, както и отношенията между семейства и приятели

Реклама

От 20 февруари всяка събота от 13:00 часа зрителите на bTV могат да проследят новия драматичен сериал "Тайният живот на една тийнейджърка". Създадена през 2008 г., поредицата проследява любовните трепети на група тийнейджъри, както и отношенията между семейства и приятели и как те се справят с неочаквана бременност в тийнейджърските години.

Петнайсетгодишната Ейми Джъргинс е красива и талантлива музикантка в училищния оркестър. Светът й се обръща наопаки, когато разбира, че е бременна. Паника обзема не само нея, но и двете й най-добри приятелки – Лорън и Мадисън, с които тя споделя. Въпреки загрижеността им Ейми категорично отказва да разкрие кой е бащата. Едно обяснение от Рики, барабанист в оркестъра, за специалната вечер, която са прекарали на лагера, разбулва мистерията кой е бащата на детето.

Докато Ейми се чуди на кого да каже първо – на лекаря си или на родителите си, Бен я кани на среща. Той се е присъединил към училищния оркестър, за да бъде по-близо до нея. Неговите намрения са сериозни, но не знае най-голямата й тайна...

Режисьор е Рон Ъндърууд.

Награди:

През 2008 г. сериалът печели награда Teen Choice за най-добра лятна драма.

През 2009 г. „Тайният живот на една тийнейджърка” печели награда Грейси за най-добра драма и награда

Teen Choice за най-добър актьор в лятна драма. На церемонията за наградите Teen Choice през 2009 г., сериалът получава 9 номинации.

ПОСЛЕДНИ

Реклама