bTV Репортерите в неделя: Професия депутат

Виктория Петрова ще срещне зрителите с трима от шестте депутати, които не са взели думата нито веднъж в пленарната зала миналата година

Реклама

Тази неделя, 1 февруари в bTV Репортерите зрителите ще научат какви са резултатите от поредното парламентарно проучване сред депутатите и журналистите, отразяващи този ресор, за най-големите оратори и мълчаливци в Народното събрание. Проучването се организира ежегодно от доц. д-р Лилия Методиева, преподавател по риторика в СУ "Климент Охридски".

Виктория Петрова и операторът Любомир Тасев ще срещнат зрителите с трима от шестте депутати, които не са взели думата нито веднъж в пленарната зала миналата година. Какви са техните мотиви за мълчаливо присъствие, намаляват или се увечилават мълчаливците и кои са най-активните оратори според проучването – зрителите ще разберат на 1 февруари от 19.30 часа.

Необходимо ли е изобщо да се дебатира в пленарната зала, за да се върши работа и да се раждат добри идеи – различни гледни точки по тези въпроси ще дадат социолог, психолог и политолог тази неделя в bTV Репортерите.
 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето

 

ПОСЛЕДНИ

Реклама