bTV участва в борбата за наградата "Златен чадър" (видео)

Сайтът на телевизията все по-сигурно ще се превръща в самостоятелна медия.

Реклама

67 хиляди достига на ден броят на уникалните посещения на сайта на bTV. По време на 14-тия Международен медиен фестивал в Албена, bTV направи заявка за още по-активно присъствие в интернет пространството - предлагане на съдържание и разработване на нови платформи.

В конкурсната програма на фестивала, bTV участва в борбата за наградата "Златен чадър" в конкуренция с близо 30 продукции в категорията "Новини" и "Документалистика".

Сайтът на bTV все по-сигурно ще се превръща в самостоятелна медия, обяви изпълнителният директор на телевизията Вики Политова.

"Като продуценти на голяма част от нашата програма, ние винаги мислим в началото на един проект как да създадем съдържание за телевизията, а след това как да може това съдържание по-атрактивно и адекватно да се премести и в глобалната мрежа. Успяваме от една страна да покрием млади зрители, а от друга страна младите зрители, които гледат в интернет пък след това се връщат обратно в телевизията като редовни зрители на класическата телевизия", каза Вики Политова.

http://static.btv.bg//media/gallery/gallery_photo_263_1236.jpg

Шест проекта на bTV, реализирани в bTV Новините, bTV Документите и bTV Репортерите и в предаването "Тази сутрин", участват в конкурсната програма за новини и документални филми.

http://static.btv.bg//media/gallery/gallery_photo_263_1235.jpg

 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето