Дичо разказва за новата си любов в "Търси се..."

Новата му половинка живее в чужбина и е запалена по бокса също като него, разкрива певецът пред Меги и Нели.

Реклама

Коя е новата любов на Дичо? Отговорът на този въпрос зрителите ще разберат в токшоуто "Търси се..." тази събота, 21 юни, от 11 ч. по bTV. Бившият фронтмен на "Д_2" ще разкрие, че в живота му има жена, която безумно обича. Новата половинка на Дичо живее в чужбина и е запалена по бокса също като него.

Преди гостът да разкаже за сегашните си любовни изживявания водещите Меги и Нели ще го срещнат с бившата му дългогодишна приятелка – топмоделът Диляна Попова. За първи път тя ще разкрие истинската причина за тяхната раздяла, както и чувствата си към Дичо в момента. Нейното желание той да танцува танго ще бъде изпълнено в студиото на "Търси се...". Дали обаче Дичо ще се справи със стъпките на танца – зрителите ще видят тази събота.

Другата вълнуваща среща за певеца е с майка му, която единствено в "Търси се..." ще разкаже колко емоционален и забавен е той като син и колко добър готвач е. Дали Дичо ще успее да имитира толкова добре птици и животни както своя баща – зрителите ще разберат от предизвикателството на майка му.

Най-близките приятели на певеца – Лора Караджова и Део, ще разкрият какви са култовите номера, с които той забавлява хората. Един от тях е да се преоблича като жена. Затова Део и Лора ще го предизвикат да облече пола, да обуе обувки на токчета и така да изпълни любимата им песен "Сбогом, моя любов".  

Заради огромната страст на Дичо към бокса Меги и Нели ще го срещнат с личния му треньор Краси Чолаков. От музикалните среди за приятелството си с певеца ще разкажат членовете на група "Акага" и Наско от Б.Т.Р.

Най-голямата изненада за Дичо ще бъде появата в студиото на учителката му пеене, при която той ходи на уроци още от времето на "Д_2". Има ли какво още да учи той в пеенето - ще стане ясно в предаването.

ПОСЛЕДНИ

Реклама