Дуото Даниел Вълчев и Татяна Дончева в "Търси се..."

Тази събота от 11 ч. министърът на образованието ще пее и френски шансони

Реклама

Министърът на образованието Даниел Вълчев ще бъде гост в поредното издание на токшоуто "Търси се..." тази събота, 21 февруари. Водещите Меги и Нели ще се абстрахират от политическия му пост и ще го представят в друга светлина, през погледа на близките му хора.

Оказва се, че образованието съвсем не е най-голямата страст на министър Вълчев. Нещата, които го вълнуват, са хубавата музика, гмуркането под вода, свиренето на пиано и колекционирането на лули. Една от изненадите за Даниел Вълчев ще бъде неговият студент и сега радиоводещ – Кирил Вълчев. Той ще разкрие

каква слава е имал министърът във факултета по право

Съученичка на министъра - проф. Анелия Клисарова, ще сподели дали като ученик настоящият политик е залягал над уроците или се е заглеждал повече по момичетата.

Още в училище Вълчев е участвал в музикална група и оттогава страстта му към музиката не е стихнала. Именно талантът му на музикант ще е повод за предизвикателството към него - да изпее френски шансон. Зрителите ще се убедят сами в качествата му на певец, който свири и на китара.

Страстта на госта към лулите

ще разкрие друг негов приятел - проф. Димо Димов. Колко богата е колекцията му от лули и в какви ситуации обича да пали тютюна - това ще разберат зрителите от "Търси се...". Още любопитна информация за него ще сподели и кметът на Каварна Цонко Цонев.
 
От средите на политиката Даниел Вълчев ще бъде изненадан с двама депутати от БСП – проф. Андрей Пантев и Татяна Дончева, с които въпреки различните политически пристрастия, ги свързва голямо приятелство. Дончева, която е известна и с това, че много добре свири на цигулка, ще го предизвика да посвири на пиано и да направят дует.

Кулминацията в "Търси се..." ще бъде срещата на Вълчев с любимия му композитор и приятел Хайгашот Агасян, който ще го изненада на живо в студиото. Под акомпанимента на Хайго на пиано Даниел Вълчев ще изпее култовата песен "От много, много отдалеч".

 

Култура & LifeStyle

Спортните събития от деня

Гледай bTV на живо

Времето

 

ПОСЛЕДНИ

Реклама