Дядо изобретател кандидатства за "България търси талант"

Акробатични номера с колело, бийтбокс сетове и огнено кунг-фу впечатлиха предварителното жури в Пловдив

Реклама

Кандидати за участие в "България търси талант" изненадаха приятно предварителното жури в Пловдив. След като на кастинга във Варна се яви 10-месечно бебе, в града под тепетата се появи и най-възрастният до момента кандидат-талант – 84-годишен мъж. Дядото е изобретател и е измайсторил уред за ходене по вода.

Очаквано сред желаещите да участват в шоуто има много певци, които залагат предимно на изпълнения на български поп хитове. Най-многобройни са кандидатите с атрактивни и дори малко познати таланти. Бийтбоксери представиха изключително силни сетове с впечатляващи ритми. Стрийт танцьори пък показаха танци със запалени въжета и огнено кунг-фу.

Сред кандидатите не липсваха и практикуващи паркур, които демонстрираха основни принципи за предвижване в градска среда. Друг кандидат пък представи невероятно атрактивни акробатични номера с колело. Ефектен танцьор на кючеци забавляваше кандидатите преди прослушването, след което впечатли журито с нестандартна хореография.

По време на кастинга бяха представени още изпълнения с хвърляне на ножове, имитации на известни личности, атрактивно барманство, клоунада и др.

Следващият кастинг за набиране на таланти ще бъде в София. От 20 до 23 декември Руският културно-информационен център ще отвори врати точно в 9 ч. за всички желаещи да демонстрират таланта си пред екипа на предаването.