Джина Стоева и Сами Попов скочиха с парашут от 3500 м

Участниците от Survivor и "Форт Бояр" бяха заедно в екстремното изживяване.

Реклама

Двама от най-атрактивните участници в две от продукциите по bTV - Survivor и "Форт Бояр" предприеха заедно едно шеметно и покачващо адреналина изживяване. Джина Стоева и Сами Попов скочиха с парашут от височина 3500 метра.

Сами Попов е собственик на единствената професионална парашутна школа в България. Джина Стоева пък е известна с любовта си към екстремните преживявания и предизвикателства. Затова предложението на парашутния инструктор към нея за съвместен тандемен скок се оказа много приятна изненада и тя не се поколеба да го приеме.

"Беше преживяване, което не мога да опиша с думи! Когато си на височина от 3500 метра не мислиш за нищо и за никого, а само за предстоящото "летене", сподели певицата. "Скочих от самолета, който ни издигна на необходимата височина и около 50 секунди падах свободно със скорост около 240 км/час - невероятно е. Нещо в корема ми се преобърна – не мога да ви го опиша, трябва да се преживее!", разказва за преживяването си в небето Джина.

Парашутната "разходка" на двамата над Приморско е заснета с три видеокамери, една от които бе специално монтирана на каската на Сами Попов. Освен че той е българският рекордьор с най-много скокове – 8120 на брой към момента, вицешампион по скайсърфинг на Америка, Сами е и режисьор -кинематограф.

В продължение на повече от 10 години, той е сред малкото българи, успели да се реализират и утвърдят в холивудските среди. Снимал е клипове на Тина Търнър, Дженифър Лопес, Дестънис Чайлд, Металика, Оейзис и др. Той е и единственият оператор в България, който може да снима в екстремни ситуации – във въздуха и по време на високи скорости.

Вече втора година в Приморско работи неговата парашутна школа "Скайдайв България". "Искам да дам възможност на всички хора да опитат от вкуса на адреналина – да полетят от 3500  метра, нещо, което досега не е било достъпно за българите. Обещавам ви, че това е най-незабравимият спомен, който можете да имате", споделя най-опитният български парашутист, който вече е натрупал 135 часа свободно падане с 240 километра в час.