Дзукеро забави концерта си в София, за да се срещне с талантите от Music Idol

Участниците в Music Idol изпълниха някои от най-известните рок парчета във вчерашния голям концерт.

Реклама

Вчера се състоя поредният голям концерт в Music Idol. Според коментарите на журито, талантите се справиха много добре с новата си задача – изпълнения на рок парчета. За това им помогнаха Милена Славова и Буги Барабата, които в продължение на няколко дни даваха съвети и напътствия на финалистите.

Снощи на сцената на шоуто бяха изпълнени едни от най-големите хитове на Уайтснейк, Роулинг Стоунс, Туистен Систърс, Джоан Джет, Битълс, Джанис Джоплин. Овациите в залата и коментарите на журито показа, че на върха отново са Ясен и Тома, които изпълниха парчетата We’re Not Gonna Take It и Crying in the Rain. Най-критичният от членовете на журито, Фънки, падна на колене пред изпълнението на Тома. Деница заложи на акапелно изпълнение на Mercedes Benz, което остави без дъх менторите и журито. Нора отново трябваше дасе справи с една от най-трудните задачи, а именно, с песента If I Close My Eyes Forever, която в оригинал е на дуета Лита Форд и Ози Озбърн. Нора изпълни партиите и на двамата и заслужено си тръгна от сцената с положителни коментари и много овации. Снощи една от най-приятните изнедади беше изпълнението на Шанел, която въпреки критиките след латино концерта, успя да докаже, че мястото й сред финалистите е напълно заслужено. Критиките на журито отнесе любимецът на тийнейджърките Денислав, който според тях се е представил неубедително с парчето на Ролинг Стоунс Satisfaction. Според Люси, Вили и Есил Денислав по никакъв начин не е пресъздал настроението на легендарното рок парче. За пореден път изпълнението на Ана предизвика полекими сред журито и менторите. Единствен с положителен коментар за изпълнението на актрисата беше Фънки.

В края на концерта финалистите пяха в дуети и изпълниха най-известните парчета на италианската супер звезда Дзукеро. Преди товеа зрителите видяха кракти откъси от проведения от Дзукеро Master Class за финалистите в Music Idol. Целият материал ще бъде излъчен тази вечер в епизода.
 
Въпреки че Дзукеро пристигна в България със закъснение, той забави концерта си в София, за да се види с талантите от Music Idol. В продължение на два часа италианската звезда даваше напътствия и коментари за изпълненията на идолите, които представиха негови песни. Звездата не спести хвалебствията си и не скри учудването си от факта, че толкова млади изпълнители пеят негови песни. Освен срещата на звездата с финалистите тази вечер в епизода зрителите ще видят истинска изповед на Денислав, който ще коментира тежестта на славата и депресията, в която твърди, че е изпаднал.

Утре вечер ще отпадне още един от финалистите. Това ще стане след поредната Война на гласовете.