Фикрет от "Листопад" на гости в Елин Пелин

Актрисата Бенну Йълдъръмлар и майка й посетиха своя добра приятелка

Реклама

Една от най-известните турски актриси прекарва част от ваканцията си в България. Българските зрителите са свикнали с Бенну Йълдъръмлар на екрана в ролята й в „Листопад”. Днес обаче тя се оказа в Елин Пелин. Но не по работа и придружена от майка си Емел.

"Ние сме тук заради нашата много добра приятелка Емилия. Дошли сме й на гости. Истината е, че моята майка не я виждала от много време - от 30 години”, казва Бенну.

Дългоочакваната среща премина в спомени. "Няколко дни след като отидох в Истанбул, Емел дойде и ме взе от къщи, за да отидем у тях, а Бенну беше сама, оставена да спи, но тя не спеше, а чакаше на прозореца. И за пръв път Бенну я видях разплакана до прозореца”, разказва Емилия.

Актрисата не пропусна да се разходи из Елин Пелин. А появата й събра доста невярващи погледи. След първоначалното учудване феновете на Бенну не пропуснаха да се снимат с нея.

Актрисата обеща, че това не е последното й посещение в България. Друга добра новина за феновете на "Листопад" е, че сериалът се завръща в ефира на bTV през есента.