Филип Льоре: Аз и Мосю Рошел сме едно

Човекът, който въдворява ред на форта, даде специално интервю пред btv.bg

Реклама

Той довери, че е в България за пръв път. Въпреки че засега не е видял много от страната ни, е с добри впечатления. Филип Льоре работи във Форт Бояр от 20 години. Спомените са много, само те му напомнят, че е минало толкова време. Сред различните отбори, мерили сили в крепостта, си спомня ясно един отбор, впечатлил го с много мускули и почти никакви умения. "Бяха руснаци или норвежци, всичките едри, с огромни мускули. Само едно от изпитанията, наречено Ескалибур, не ги затрудни. Направиха 20-килограмовия меч на пух и прах само с един замах", припомня си Филип с усмивка.

За българските отбори в третия сезон Мосю Рошел доверява, че са били много амбицирани и са показали състезателен дух. Самият Филип е минал през всичките изпитания на Форт Бояр още преди 20 години. Той не крие, че би се изправил пред предизвикателствата на крепостта отново.

В свободното си време, което за съжаление никак не е много, Филип Льоре снима документални филми. Той обича природата и посвещава част от филмите си на нейните красоти.

Цялото интервю с Мосю Рошел може да видите в прикачения файл.