Хачо Бояджиев режисира водещите на "Търси се..."

Дали Нели и Меги ще се справят със задачата и как ще бъдат оценени от Хачо – зрителите ще разберат тази събота

Реклама

Най-популярният български режисьор - Хачо Бояджиев, ще бъде гост в токшоуто "Търси се..." тази събота, 17 януари. За особения му нрав и за режисьорския му талант в предаването ще разкажат най-близките му хора, сред които са и най-известните български актьори и певци.

Един от най-обичаните български актьори Тодор Колев ще разкрие, че именно на Хачо Бояджиев дължи своята популярност. Той първи го кани в телевизията и налага образа му. Въпреки че се възхищава на работата му, се оказва, че има и неща, които Тодор Колев не харесва в своя приятел. Кои са те, зрителите ще разберат от предаването. Своето мнение за Хачо ще сподели и Йорданка Христова.

Водещите Нели и Меги ще срещнат режисьора и с двама от неговите най-известни ученици – режисьорите Андрей Слабаков и Стилян Иванов. Едно от предизвикателствата, които ще му бъдат отправени, е да режисира двете водещи, като им зададе точно определени роли. Дали Нели и Меги ще се справят със задачата и как ще бъдат оценени от Хачо – зрителите ще разберат от предаването.

Особено емоционална ще бъде срещата с министъра на културата Стефан Данаилов, който също е изграждал своя актьорски талант под режисурата на Хачо Бояджиев. В "Търси се..." обаче Стефан Данаилов ще помоли своя приятел да си разменят ролите. Неговото предизвикателство е Хачо да рецитира един от монолозите в пиесата "Макбет", в която преди години е играл самият Данаилов. Министърът ще разкрие кой от двамата е бил по-голям любимец на жените и докъде стига суетата на Хачо Бояджиев.

Телевизионният водещ Георги Любенов, който през последните години най-много е работил с Хачо Бояджиев, ще разкрие колко емоционален в работата е режисьорът и защо понякога Хачо хвърля пепелник по водещия. Жоро ще разкрие и тайната на успеха на Хачо сред жените – как ги ухажва, влюбчив ли е и има ли жена до себе си в момента.

Какво е да си роднина на Хачо Бояджиев ще разкрие собственикът на "Дарик радио" Радосвет Радев. Едва преди няколко години той установил, че Хачо освен негов приятел, е и негов чичо, а така се сдобил и със седем нови братовчедки – дъщерите на Хачо. Каква е историята на тяхното сродяване и дали режисьорът е готов да "действа" до момче – ще стане ясно в "Търси се..." тази събота.

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето

 

ПОСЛЕДНИ

Реклама