Имитатор на Хитлер ще става талант №1 на България

Скоростно четене на стихове смая членовете на предварителното жури в София

Реклама

В неделя стартираха кастингите в София за най-новото шоу на bTV "България търси талант". Ниските температури не отказаха кандидатите за участие в шоуто и на прослушването се явиха претенденти от цялата страна.

Четирсет и осем годишният Александър Василев от града на болярите – Велико Търново ли, смая журито с имитирането си на не кого да е, а на Адолф Хитлер.

Кандидат от София пък дойде със своя "Бе Ем Хикс", за да покаже майсторското си владеене на специално пригодения велосипед в изпълнението на сложни акробатични номера. Той е компютърен специалист, но колелото му е хоби от 20 години.

Талант от село Безмер пък успя да прочете стихотворение от девет куплета за по-малко от минута. Скоростното четене е талант, който той е развил още в първи клас и твърди, че е имало време, когато се е справял и по-бързо.

Голямо е съревнованието и между няколко тийнейджърски брейк формации, които се надяват да са следващите "Diversity" – групата, която спечели голямата награда в английската версия на шоуто. Кастингите в столицата ще продължат до 24 декември.

В следващия етап – същинските кастинги – одобрените кандидати ще се явят пред същинското жури, което ще дава своите оценки за изпълненията на участниците. Прослушванията ще се проведат през януари в трите града, а одобрените за този етап на шоуто ще бъдат информирани предварително от екипа на предаването.

ПОСЛЕДНИ

Реклама