Иван и Андрей споделят за личния си живот в "Търси се..."

Телевизионните водещи и продуценти ще бъдат гости в токшоуто тази събота, 7 юни от 11 ч. по bTV.

Реклама

В центъра на разговора тази събота в "Търси се..." няма да бъдат професионалните ангажименти на Иван и Андрей, а истории от личния им живот.

Какви са като синове – това ще разкрият техните майки. Майката на Иван - Саша, е режисьор. Пред зрителите тя ще сподели чувството си за вина към сина си за това, че е израснал без баща. През какви катаклизми са минали отношенията между Иван и баща му – това ще разкрие самият той в предаването. А майка му ще го предизвика да изпълни песента "Пиян" на Борис Дали в студиото с характерния танц, който Иван е измислил.

За първи път в ефир зрителите ще видят и майката на Андрей – Илияна, която е лекар. Тя ще разкаже какъв е бил той като дете и ще поиска от сина си да й отделя всеки ден по 15 минути. Андрей ще разкаже и какви спомени пази за своя баща, починал, когато той е бил на 12 години.

Най-емоционалната среща за Иван ще бъде с приятелката му Вихра, с която двамата имат дъщеричка – Ава. Коя е култовата фраза, на която Иван учи дъщеря си заради ревностната си любов към "Левски" - зрителите ще разберат от предаването. В студиото Иван и Андрей ще изпеят с ръка на сърцето химна на любимия си футболен отбор, а като тяхна изненада ще влезе талисманът на сините – Джими.

Актрисата Ани Пападопулу ще разкрие имало ли е любов в детските години между нея и Андрей и ще предизвика известния водещ да посвири на пиано. Как ще се справи Андрей – ще стане ясно тази събота.

Зрителите ще разберат и какви са Иван и Андрей като шефове и приятели през погледите на водещите на "Това го знае всяко хлапе!" Део и Митко Павлов, както и на актьора Станимир Гъмов.