Иван Костов изненадва Богдана Карадочева в "Търси се..."

Научете повече за нейните страсти извън музиката - хазартните игри и готвенето, тази събота от 11 ч.

Реклама

Една от най-обичаните български певици - Богдана Карадочева, ще е специален гост в токшоуто "Търси се..." тази събота, 7 февруари. Освен в света на музиката водещите Меги и Нели ще я пренесат и в най-личния й свят отново с помощта на близките й хора, някои от които зрителите ще видят за първи път.

От музикалните среди най-близки на певицата са Васил Найденов и импресариото му Ивайло Манолов. Те обаче няма да разказват за певческия талант на Богдана, а за нейните страсти извън музиката - хазартните игри и готвенето, с които тя се справя също толкова изключително. Оказва се, че певицата е и голям футболен запалянко и не пропуска мач на любимия си отбор "Левски".Кой е най-големият порок на Богдана ще разкрие най-близката й приятелка – актрисата Жана Стоянович.

В откровено интервю за "Търси се..." съпругът й - композиторът Стефан Димитров, ще разкаже за тяхната любов през годините. Първата им среща е още, когато са ученици в ІІІ клас, но втората им среща се оказва решаваща. От изповедта на Стефан Димитров зрителите ще разберат, че Богдана е голямата муза на композитора, а той самият я вдъхновява да пише не музика, а стихове. Най-емоционалната изненада за певицата ще бъде с нейният син - Лъчезар.

Огромно вълнение у Богдана ще предизвика споменът за майка й, с която са имали изключително силна връзка. Към него ще я върне добрият й приятел д-р Димитър Игнатов, който е бил до майката на Богдана в последните мигове преди смъртта й.

Д-р Игнатов ще отправи към Богдана едно предизвикателство, продиктувано от политическите й пристрастия – да направи прогноза за предстоящите парламентарни избори. В тази задача водещите Меги и Нели ще я подпомогнат с най-подходящия политик, който ще влезе като нейна изненада на живо в студиото на "Търси се...". Това е любимият политик на певецата – Иван Костов, с когото са много близки. Той пък ще разкрие кои са любимите му песни на Богдана Карадочева и кои са качествата й на приятел, които най-много цени.

Култура & LifeStyle

Спортните събития от деня

Гледай bTV на живо

Времето

 

ПОСЛЕДНИ

Реклама