Избраха родните "отчаяни съпруги"

Заради оспорваната конкуренция между кандидат-двойничките на Габриел и Сюзън, журито даде и допълнителни награди

Реклама

Станаха ясни имената на четирите българки, които приличат най-много на героините в сериала по bTV "Отчаяни съпруги" – Сюзън, Бри, Линет и Габриел. Журито на конкурса на bTV и "Огледала" избра за двойничка на Сюзън Ирена Йорданова, на Бри - Вася Сталева, на Линет - Младенка Николова и на Габи - Димитричка Иванова.

Водещата Радост Драганова и режисьорът на сериала от bTV Красимир Куцупаров заседаваха в продължение на два часа, за да изберат победителките измежду повече от 500 кандидатки от цялата страна.

Четирите дами избрани ще гостуват в "Огледала" през март, където ще бъдат преобразени изцяло в звездните героини.

Заради оспорваната конкуренция между кандидат-двойничките на Габриел и Сюзън, които бяха най-много, журито даде и допълнителни награди.

Габи - Димитричка Иванова от Варна
Димитричка не се е съмнявала в успеха си. Приятелите и клиентите й са я подтикнали да участва, а от години дори непознати на улицата й казват колко прилича на Ева Лонгория. Тя има собствен фризьорски салон от девет години и описва себе си като успяла и уверена жена, досущ като "отчаяната съпруга" Габриел. Двете са еднакви на ръст и на години - 33. Димитричка е омъжена, има дъщеря.

Сюзън - Ирена Йорданова
Ирена е от София, на 27 години, има приятел, с когото са заедно от 4 години. За разлика от героинята Сюзън, която е домакиня, Ирена работи в банка като касиер. В свободното си време обича да ходи на кино, да пазарува.

Бри - Вася Сталева
Вася е 35-годишна, зодия Овен, от София. Разведена е, с дъщеря, която е почти на 14 години. Работи като офис мениджър във фирма за системи за охрана, пожароизвестяване и пожарогасене, видеонаблюдение и т.н. Пее в хор, което е любимото й занимание за разтоварване от години насам.

Линет - Младенка Николова
Младенка е на 42 години, от София. Има три деца, две от които - момче и момиче - са близнаци. Също като Линет, в момента тя се грижи за децата си вкъщи, а преди това е работила в банка. Заради голямото си семейство почти не й остава свободно време.
 

Култура & LifeStyle

Спортните събития от деня

Гледай bTV на живо

Времето