„Като на кино“ се завръща в нов формат и с различни звездни водещи

Звезди от „Викингни“ и „Игра на тронове“ в специалното студио на „Като на кино“ на Aniventure Comic Con 2018

Реклама

Единственото предаване за кино в българския тв ефир „Като на кино“ се завръща в нов формат на 8 септември, всяка събота от 12:30 ч. по bTV Cinema.

Уникалното авторско шоу ще бъде развито допълнително, в по-динамичен формат, с различни звездни водещи във всяко издание. Българската холивудска актриса Мариета Мелроуз ще води рубриката „Холивуд: Лично“. Шоуто ще даде трибуна и на млади режисьори, актьори и сценаристи, защото те са част от следващото поколение създадели на българско кино.

„Като на кино“ излиза от познатата обстановка, за да превърне в свое студио различни места у нас и по света. Част от тази концепция е и изнесеното студио, което единствено кино предаването ще има по време на Aniventure Comic Con 2018 (София, 15-16 септември). Срещите с редица световноизвестни звезди зрителите ще видят в няколко поредни предавания през септември.

Изненадата е, че известни български личности ще разговарят с Мод и Джорджия Хърст, които познаваме като Хелга и Торви от „Викинги“, с Даниел Портман от „Игра на тронове“, с Владимир Фурдик – един от най-търсените каскадьори в Холивуд, но познат в ролята си на Краля на нощта в „Игра на тронове“, и с още от гостите на Aniventure Comic Con 2018.