Клип на Мишо Шамара и Теди Кацарова с премиера в Сблъсък

Темата на същинския сблъсък тази неделя ще бъде: Трябва ли мъжът и жената да почиват отделно?

Реклама

В първата част на "Сблъсък" тази неделя гост на Иван и Андрей е Big Sha, известен доскоро като Мишо Шамара. Повод за поканата е клипът към съвместното парче на рапъра с Теди Кацарова – "Не ми звъни". Видеото ще направи телевизионната си премиера именно в сутрешното токшоу на bTV.

В "Сблъсък" Мишо Шамара разказва как е записано парчето и защо Теди не е била до него в студиото. Освен това основоположникът на "Гумените глави" разкрива още за пребиваването си в САЩ, работата с протежето на DMX - Drag-On и слуховете, които го свързват с манекенката Теди Велинова.

Иван и Андрей не пропускат да попитат Big Sha за отношенията му с Ванко 1 след затвора. Зрителите на "Сблъсък" ще разберат и улегнал ли е Мишо Шамара почти седем години след специалния брой на предаването за трагедията в "Индиго", когато той скандално напусна студиото.

Темата на същинския сблъсък тази неделя ще бъде "Трябва ли мъжът и жената да почиват поотделно?". На ринга ще се изправят продуцентът Цанислав Стойков и водещият от Z-Rock Краси Москов срещу фолкпевицата Марго и стилистката Кремена Халваджиян.

По традиция зрителите ще могат да видят и специалното участие на културовед Гъмов и Нана, която ще се появи в трети рунд и отново ще се скара на участниците.

 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето