Людмила и Георги Кехйов са другите финалисти в Survivor: Филипините

Зрителите ще могат да определят победителя в шоуто

Реклама

Станаха ясни имената и на другите двама финалисти в Survivor: Филипините. В изпитание за издръжливост Людмила успя да победи Кирил, Маргарита и Георги и така си осигури място на финала. Веднага след изпитанието Лапу Лапу се събраха на последен племенен съвет. Преди него Кирил, Меги и Жоро премериха сили в изпитание за сръчност, в което Георги нанесе поредния си удар и отстрани Кирил и Меги и се нареди до Ива и Люси.

Утре вечер в двучасово издание от 20 ч предстои да стане ясно и финалното гласуване на членовете на журито. Зрителите на bTV ще могат да дадат своя глас за един от финалистите, който ще бъде добавен към останалите гласове. Той може да се окаже решаващ за крайния изход на четвъртото издание на шоуто.

До момента, като основен любимец на феновете се очертава Георги Кехайов. В сайта на предаването най-много симпатии и положителни коментари за представянето си е събрал именно той. Въпреки силното си представяне, Ива Пранджева е събрала най-негативните коментари заради отстраняването на мъжете от Питого. Дали това ще повлияе на крайното гласуване, ще стане ясно утре вечер по време на големия финал на Survivor: Филипините.

В Survivor.btv.bg:

Гледай видео и снимки

Включи се във форума

Гледай най-доброто от всички сезони досега