Маги Халваджиян жонглира с портокали

Настръхна ми кожата от един от кандидатите за таланти, сподели продуцентът в "Днеят е прекрасен"

Реклама

Днес специален гост в студиото на "Денят е прекрасен" беше ТВ продуцентът Маги Халваджиян. Той разкри повече подробности около участниците в кастингите на "България търси талант".

"Настръхна ми кожата само от един, но има време за още изненади", разказа в студиото на "Денят е прекрасен" Халваджиян. Кастингите за шоуто продължават, а самата надпревара за наградата от 30 хиляди евро ще стартира в ефира на bTV в края на месец март. Продуцентът припомни, че сензацията в английската версия на предаването Сюзан Бойл вече е милионерка на Острова.

Изненада за Маги Халваджиян бе гостуването на един от най-близките му приятели, продуцентът на "Денят е прекрасен" и "Такъв е животът" Явор Попов, който е и кум на Маги и съпругата му Кремена. Двамата ТВ конкуренти признаха, че не приемат съперничеството в ефира като война и се радват на успехите си.

Изненадващо за Маги в студиото се появи и Алекс Раева, носейки купа с портокали. Водещата на "България търси таланти" предизвика Халваджиян да покаже жонгльорски умения от миналото си на цирков артист.