Най-голямата слабост на Миро го изненада в "Търси се..."

Талантът на певеца е наследен от малкия му племенник от Добрич  

Реклама

Един от най-нашумелите певци у нас - Миро, ще бъде гост в токшоуто "Търси се..." тази събота, 31 януари. Какъв е бил пътят му до успеха и какъв е животът му извън музиката - зрителите ще разберат с помощта на най-близките му хора, с които ще го изненадат водещите Нели и Меги.

Как Миро стартира певческата си кариера, къде се запознава с мениджърката на "КариZма", каква е истината за раздялата с дуетната му половинка Галя и дали ще се съберат отново - на тези въпроси ще отговори Миро в събота.  

Най-вълнуващата изненада за певеца

е свързана с личния му живот. Оказва се, че неговите изключителни глас и талант са наследени от 3-годишния му племенник Давид, който живее в Добрич. В "Търси се...". Миро ще чуе музикалния поздрав, който му е подготвил малкият Давид и ще признае, че той е най-голямата му слабост.

Една от неговите най-близки приятелки Мария Бонева ще разкрие, че певецът е много влюбен от една година, в резултат на което се е появил и албумът му "Омиротворен".  

В нестандартна светлина ще поиска да види Миро младата певица Аксиния. Тя ще го предизвика да рецитира стихотворение на руски език. Певческите му възможности ще изпробва и един от фронтмените на група "Тангра" - Косьо Марков, който ще му постави задача да изпее една от емблематичните им песни "Ромео и Жулиета".

Най-голямата провокация

обаче Миро ще получи от Марияна Попова. Заедно с професионална танцьорка на живо в студиото, без предварителна подготовка, той ще трябва да танцува салса. Дали танците му се отдават колкото пеенето, предстои да разберат зрителите в предаването.

Друго свое предизвикателство певецът ще трябва да изпълни със завързани очи. Една от близките му приятелки извън музиката - Ивета, ще го провокира "чрез опипване" да познае дамата, която ще влезе на живо при него в студиото.

Последната изненада е човекът, който му подава пръв ръка в музикалния бизнес - Камен Спасов. Вярна ли е посоката, в която се развива Миро и как се е променил през годините – зрителите ще разберат в предаването тази събота от 11 ч.   

Култура & LifeStyle

Спортните събития от деня

Гледай bTV на живо

Времето