Нико Тупарев избира "Четири жени" за ефира на bTV

Зрителите ще видят на екран уникалната комбинация от четири известни дами в новото женско ток шоу, което ще тръгне от есента.

Реклама

Ново следобедно женско ток шоу тръгва в ефира на bTV от есента. Предаването "Четири жени" ще представи e по оригинална идея на телевизията. Изпълнителен продуцент на формата е Нико Тупарев.


Изборът на водещите ще стане чрез специален кастинг, като едно от най-важните условия е това да бъдат популярни имена със силна гражданска позиция, към които ще бъдат отправени покани за участие в шоуто.

Четирите водещи ще бъдат главните действащи лица в предаването. Те ще дискутират актуални теми от ежедневието, социалните проблематики и света на шоубизнеса. Това ще бъдат успели жени, които са утвърдени в професионален и личен план, с богат житейски опит и висок кредит на доверие. Те ще имат свои риалити рубрики, в които ще се забавляват, ще се включват в благотворителни акции и сами ще инициират обществени каузи.

Темите в шоуто ще се определят от акцентите на деня – актуални събития, предизвикали интерес и дебат в обществото и ще бъдат от различни сфери на социалния, политическия и културния живот.

В предаването ще има и гости, като всеки път ще се търси оригинална и интересна форма за представянето им. Дискусията ще въвлича различни по възраст и социално положение зрителки, всяка от които ще може да се разпознава в образа на някоя от водещите. Според традициите на класическото ток шоу предаването ще се заснема пред публика.

Очаквайте четири жени, четири характера, четири гледни точки, много динамика, хумор, ирония и женска проницателност само по bTV!

 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето