Николай Бареков гостува в "Търси се..." тази събота

Екипът на предаването пътува до Пловдив, за да се срещне със семейството на журналиста

Реклама

Един от най-популярните телевизионни водещи Николай Бареков ще разкрие непознати свои таланти в токшоуто "Търси се...", тази събота, 10 май от 11 ч. по bTV.

Най-голямото предизвикателство към него ще отправи в ефир екранната му половинка – Анна Цолова. Известна със страстта си към народните танци, тя ще пожелае Бареков да изтанцува поне едно право хоро. В компанията на водещите Меги и Нели и на две професионални танцьорки журналистът ще разкрие дали народните танци са неговата стихия.
    
След журналистиката и политиката най-голямата страст на Николай Бареков е футболът. Оказва се, че една от несбъдните му мечти, е да играе поне 15 минути в мач на любимия си фуболен отбор "Ботев Пд". Водещият ще получи фланелка на вратаря на пловдивския отбор Лилчо Арсов. Бареков ще се радва и на още изненади от жълтия тим, след като екипът на "Търси се..." пътува до родния му град Пловдив.

В изключително емоционална изповед майка му Магдалена ще разкаже за буйния нрав и амбициозността на сина си. Другите много вълнуващи срещи за Николай Бареков ще бъдат със сестра му Деси и с племенницата му Гергана.

"Търси се..." няма да мине и без любимата тема на журналиста – политиката. Някои от популярните български политици, сред които Стефан Софиянски, Красимир Каракачанов и Павел Чернев, ще разкрият какви според тях са най-добрите качества и най-големите недостатъци на журналиста Бареков.  

Кметът на София Бойко Борисов ще признае, че има свой коронен номер: когато гостува в сутрешния блок на bTV, той винаги сяда на мястото на водещия. Какви са отношенията между двамата и заплашван ли е заради работата си телевизионният водещ, зрителите ще разберат тази събота в "Търси се...".

Последната изненада в студиото е историкът Божидар Димитров, който се оказва, че е любимец на цялото семейство на журналиста.

ПОСЛЕДНИ

Реклама