Нова поредица “За хората” тръгва на 3 април

Предаването е част от риалити проекта "Такъв е животът"

Реклама

Тази събота, 3 април от 16:00 часа по bTV стартира новият сезон на риалити предаването "Такъв е животът”. Пoредицата "Такъв е животът - За хората” ще представи тихите герои на съвремието - обикновени хора, поели доброволно участието си в благотворителни каузи в помощ на нуждаещите се.

В девет поредни съботи ще бъдат излъчени едночасови епизоди за милосърдието, за всеотдайността, за човещината, за състраданието, за любовта, за добрите хора на България, чието дело е повече от достойно за уважение.

Риалитито ще покаже как се обучават кучета, за да станат водачи на незрящи хора. Една доброволна мисия, която помага на стотици слепи да се придвижват свободно и да живеят по-нормално.

Зрителите ще видят как оцеляват възрастни хора в забравените от цивилизацията планински села край Априлци. Спасители с големи сърца им помагат да посрещат ежедневните си нужди.

В "Такъв е животът - За хората” зрителите ще имат възможност да проследят какво чудо се случва в сърцата на дечицата от Дома за медико-социални грижи в град Шумен, когато за всяко от тях се намери любяща баба... Възрастни, самотни жени са поели грижата за изоставените малчугани и всекидневно ги посещават в Дома. А резултатите от тази грижа са забележителни - децата проговарят по-бързо, травмата от изоставянето при тях е по-малка и лесно се намират осиновители.

ПОСЛЕДНИ

Реклама