Новият сезон на "Какво харесвам в теб" тръгва от 2 февруари

Той започва с Холи във Флорида, безпомощна след мъчителното си пътуване на задната седалка...

Реклама

Четвъртият сезон на комедийния сериал "Какво харесвам в теб" ще забавлява зрителите на bTV всеки делничен следобед от 15:30 до 16:30 часа. bTV ще излъчва по два епизода един след друг.

Аманда Байнс и Джени Гарт са в ролите на две сестри, които поставят огромни предизвикателства пред отношенията си, като стават съквартирантки. Когато експанзивната Холи Тайлър (Байнс) започва да живее със своята строга и пуритански настроена по-голяма сестра Валъри (Гарт), всичко в живота на Вал се променя. Много бързо обаче двете осъзнават, че взаимната им подкрепа и уважение ще им помогнат да преодолеят всяка криза.

В третия сезон Холи трябваше да се бори се любовта

Тя се опита да остане "просто приятелка" с чаровния Винс (Ник Зейно) и да открие любовта с британски рокаджия, когото срещна по време на лятно пътуване. В края на сезона Холи осъзна, че сърцето й принадлежи на Винс. Той обаче, влюбен в Холи, но и разочарован от объркването, което тя внася в живота му, напуска града, за да прекара лятото във Флорида.

За съжаление Холи закъснява с признанието си към Винс и трябва да се скрие на задната седалка на колата му, когато друго момиче заема мястото до младежа в пътешествието към юга. Ще каже ли Холи някога "Обичам те, Винс!"?

Голямата сестра Вал също преживя някои романтични драми. Годежът й с училищната й любов приключва точно преди да се обвържат, защото тя научава, че той все още се среща с бившата си годеница. За кратко Вал подновява своя стара връзка от училище - с Тод (Люк Пери - "Бевърли Хилс 90210"), местен водопроводчик.

В края на сезона, когато Вал научава, че бившият й годеник се е оженил, тя реагира по най-лошия възможен начин: с пиянски гуляй в Атлантик сити. Вал се събужда и открива, че се е омъжила за Тод водопроводчика. Така ли е наистина?

Сезон 4 започва с Холи във Флорида,

безпомощна след мъчителното си пътуване на задната седалка. Ситуацията за Холи е "сега или никога" и тя разкрива на Винс истинските си чувства. Този път любовта е на тяхна страна. Новата двойка трябва да се научи да се справя с предизвикателствата на младата, вълнуваща, буйна връзка в условията на реалността. Двамата прекарват и доста време с най-добрите си приятели Гари Торп (Уесли Джонатан) и Тина Хейвън (Алисън Мън).

Вал разбира, че женитбата й с Тод е била само сън. Всъщност се е омъжила за бившия си шеф Вик, вече пожарникар (Дан Кортиз - "Тайните на Вероника"). Тя иска да се измъкне от този брак, но Вик е на друго мнение. Той вярва, че срещата им е била съдбовна и иска нещата да потръгнат, като е решен да я завладее с чар, грижовност и чувство за хумор и... разбира се, страхотните му бицепси не му пречат.

Най-добрата приятелка на Вал, Лорън (Лесли Гросман), среща "сродна душа" чрез интернет игра на покер. Връзката им процъфтява, докато не става ясно, че мъжът е женен. Холи и Вал правят всичко възможно да подкрепят Лорън, докато тя търси изход от ситуацията.

Култура & LifeStyle

Спортните събития от деня

Гледай bTV на живо

Времето

 

ПОСЛЕДНИ

Реклама