Пловдивчанин предизвика фурор в "България търси талант"

Румен Георгиев поразително прилича на покойния вече Майкъл Джексън

Реклама

Общо 80 души успяха да демонстрират различни умения пред Маги Халваджиян, Любен Дилов-син и Хилда Казасян по време на първия тридневен цикъл от същинските кастинги в "България търси талант". Сред тях най-много са кандидатите от София и Пловдив.

В последния ден от първия цикъл журито беше впечатлено от имитатор на Майкъл Джексън. 37-годишният пловдивчанин Румен Георгиев предизвика фурор сред останалите кандидати и публиката с приликата си с Краля на попа. Освен като визия силно впечатление направиха и танците му, което съвсем не е случайно – оказа се, че талантът има собствена група за танци и стотици участия.

В последния ден на първите същински прослушвания една от изненадите се оказа трупа за атракционно изкуство. Нейният създател Бойчо Костадинов успя да впечатли всички с изпълнение на кокили, а трупата му демонстрира различни жанрове от цирковото и атракционното изкуство – ходене на кокили, гълтане на огън, жонглиране, баланс и др.

След първия етап напред в шоуто продължават 25 участници. В петък започва второто същинско прослушване. В продължение на три дни кандидат-таланти от цялата страна ще се борят за оценките на журито, а всеки, който иска да стане свидетел на търсенето на талант, може да стори това в комплекс "Деница" в жк "Младост" 3. Вратите на залата ще бъдат отворени в 13:15 и 17:15 часа.