Сериалът "Стъклен дом" беше представен за първи път пред публика

Проектът ще има своята премиера и в Турция това лято

Реклама

За първи път тази вечер пред публика беше представен новият български сериал "Стъклен дом". Повече информация за любопитните подробности около сериала, както и първите впечатления на зрителите, дава Мария Савкова.

Предпремиерата на най-новия български филм на bTV вече е факт. Първите зрители вече се запознаха с героите и основните сюжетни линии.

На мен, честно казано, най-много ми хареса подборът на актьорите, защото хем много млади актьори, хем са много добри. Сюжетът също е доста интересен. Преплита се криминална линия с точно съвременните неща, които ни вълнуват – мол културата. Интересно беше”, каза Надежда Стоянова.

"Очаквам с нетърпение да видя останалите серии, защото наистина историята е вълнуваща, съвременна”, призна Ваня Иванова.

Въпреки тежката икономическа криза в България, bTV решава да осъществи проекта и да заснеме сериал. Постоянното усъвършенстване е разумният отговор на зрителските очаквания към телевизионния лидер в България.

"Бъдещето на сериала е много интересно. Ние вече успяхме след едни много динамични преговори с една от най-големите турски телевизии да го продадем и той ще има своята премиера и в Турция това лято”, каза програмният директор на bTV Апостол Пенчев.

"Стъклен дом" ще се излъчи за първи път на 11 април. Зрителите на bTV ще могат да го гледат всяка неделя от 20 часа.