"Стъклен дом" тръгва напролет

В 70 серии продуцентите обещават драматични обрати, любов, интриги, както и забавни моменти

Реклама

Новият български сериал -  "Стъклен дом", ще зарадва зрителите на bTV в началото на пролетта. В поредицата като гост звезда участва и Стефан Данаилов. Вижте кои са другите имена в актьорския състав.


Юлиан Вергов, Елена Петрова и Калин Врачански са само част от популярните актьори, които ще видим в главните роли на новия български сериал.

"Значи този сериал е семейна драма с криминални елементи. Разглежда нашето общество такова, каквото е в момента, т.е. зрителите могат да очакват да видят всичко онова, което в момента се случва в България", Димитър Митовски, изпълнителен продуцент.

Ние имаме нужда от някаква собствена, създаването на собствена култура, създаване на собствени продукти, създаване на нещо, което е част от това, което се случва в България”, каза Димитър Гочев, изпълнителен продуцент. Крайно време е да продаваме сериали на турците, казва Митовски.

В 70 серии продуцентите обещават драматични обрати, любов, интриги, както и забавни моменти.

"Моята героиня носи едно красиво име - Елена. Тя е жена, която е много обаятелна. Когато влезе в една стая, тя се държи така сякаш притежава хората. Убедена е, че може да се справи с всеки човек, и че намира начин да го манипулира", каза Яна Маринова.

"Александра е 17-годишна, доста луда. Така да я нарека съвременна принцеса", каза Луиза Григорова.

Стъкленият дом е светът на тези герои -  бляскав, прозрачен и чуплив. Сериалът ще се излъчва в ефира на bTV всяка неделя.

Повече информация за актьорите можете да намерите в секцията на "Стъклен дом" в bTV.bg

 

ПОСЛЕДНИ

Реклама