"Търси се..." разкрива непознати факти за Юлияна Дончева

Бившата депутатка и телевизионна водеща ще бъде гост в предаването тази събота, 28 юни от 11 ч.

Реклама

В търсенето на истината за Юлияна Дончева водещите Меги и Нели са заложили на непознати факти от личния й живот. За първи път в предаването зрителите ще видят съпруга и сина й, както и уникални снимки от нейното минало - от сватбата и от периода след раждането на детето.

Съпругът й Горан ще разкрие, че се e влюбил в нея от пръв поглед и ще разкаже за най-щастливите им моменти заедно, както и за трудностите. Синът й Йоан-Дако пък ще похвали кулинарните способности на майка си. Кои са най вкусните ястия, които Дончева приготвя, зрителите ще разберат от предаването.

Много емоционална е срещата на ексдепутатката с нейните свекър и свекърва, с които тя живее в една къща, откакто се е омъжила. "Те са моето истинско семейство и са били до мен в най-трудните ми моменти", споделя Юлияна . Оказва се, че тя има едно неспазено обещание към тях – да ги направи баба и дядо за втори път. Има ли намерение да го изпълни – зрителите ще разберат само тази събота.

Към детските години на Юлияна ще я върне брат й Иван Дончев, който навремето се е грижил за нея. Двамата споделят за детството си в родния им град Шумен. Дали Юлияна ще изиграе добре хода си на партия шах, любимата игра на баща й, ще стане ясно в "Търси се...".

От политическите среди щрих към образа й ще прибави Емил Кошлуков.

Малцина знаят, че едно от любимите занимания на известната дама е пеенето. Тя ще покаже таланта си благодарение на предизвикателството, което ще й отправи оперната певица Весела Нейнски.

Голямата изненада за Юлияна Дончева в студиото отново е свързана с музиката. Ще я изненада нейният много добър дългогодишен приятел – Васил Найденов. Двамата ще подарят на зрителите едно незабравимо изпълнение на песента "Сбогом, моя любов".

 

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето