Уикенд с Харисън Форд очаква зрителите на PRO.BG на 9 и 10 октомври

Филмът "Защитна стена” ще направи дебюта си в България

Реклама

Филмов уикенд с Харисън Форд ще предложи PRO.BG на своите зрители на 9 и 10 октомври. Почитателите на холивудската звезда ще се забавляват с три от най-хитовите му филма, единият от които ще се излъчи за първи път по българска телевизия.

"Защитна стена” ще направи дебюта си в България в ефира на PRO.BG на 9 октомври от 21:00 часа. Героят на Харисън Форд - Джак Станфийлд, ще се впусне в напрегнато киберсъстезание с времето, за да спаси своето семейство от банда похитители. В този драматичен трилър ще му партнират Пол Бетани ("Шифърът на Леонардо”), който ще влезе в ролята на хладнокръвен престъпник, и Вирджиния Мадсън ("Отбивки”) – съпругата на Джак.

Веднага след "Защитна стена”, от 23:00 часа, зрителите на PRO.BG ще се насладят на звездния тандем Харисън Форд - Кристин Скот в драмата "Иронии на съдбата”. Режисьор на лентата е един от корифеите на съвременното американско кино Сидни Полак.

Филмовият уикенд ще приключи с напрегнатия трилър "Беглецът”, който ще се излъчи на 10 октомври от 23:30 часа. Лентата проследява драматичните преживявания на несправедливо обвинения в убийството на жена си хирург, който предприема опасно преследване, за да открие истинския убиец. Томи Лий Джоунс и Джулиан Муур са другите известни актьори, които зрителите ще видят в продукцията. За своето участие във филма през 1993 г. Томи Лий Джоунс печели "Оскар”, "Златен глобус” и Наградата на Лосанжелиската критика за поддържаща роля. "Беглецът” има още седем номинации за "Оскар”, една от които за най-добър филм, две номинации за "Златен глобус”, три номинации на Британската академия и др.