В "Часът на мама": Още за промените при платеното майчинство

Любовта и виното ще бъдат тема на разговор в петък

Реклама

От началото на тази година влязоха в сила някои важни промени в законовата уредба на платеното майчинство. Кои са те, при какви условия и с каква продължителност майките ще ползват платен отпуск? Какви права имат жените, които са в ситуация на "заварено положение"? Ще могат ли да се възползват от новите бонуси онези от тях, които са с по-нисък осигурителен стаж?

Тези и други важни за много зрителки въпроси, зададени в "Часът на мама", ще получат компетентен отговор от специалист от социалното министерство. В предаването водещите Ива и Боги ще разяснят също така как бъдещите татковци ще могат да ползват отпуск за отглеждането на детето.

Любовта и виното ще бъдат тема на разговор в петък
 

Водещите Ива и Боги, гостите им и избраната тема за любовта и виното ще се опитат да помирят спорещите за това кой празник да се почете - Трифон Зарезан или на Свети Валентин. Зрителите ще научат важни особености за любимите си от любовния хороскоп на астролога Илияна Магерова, а китаристът Иван Лечев ще им даде съвет какво вино да изберат за романтична вечеря.

Идеи за аранжирането и украсата на масата ще даде професионалист в бранша - дизайнерка в сватбена агенция. Идеи за оригинално предложение за брак зрителите на bTV ще получат от гостите в студиото, сред които са Диана Дафова и съпругът й Майкъл.  

Култура & LifeStyle

Спортните събития от деня

Гледай bTV на живо

Времето

 

ПОСЛЕДНИ

Реклама