Вера, Николета или Ивелина - коя ще е топ ясновидецът на България?

На 27 май експериментът на годината приключва с впечатляващ 90-минутен финал!

Реклама

Този вторник шоуто "Ясновидци" ще е с цели 30 минути по-дълго от обикновено, защото 10-и епизод е по-специален от всички останали досега! И най-важното – ще стане ясен победителят, или по-скоро победителката, защото и тримата финалисти в шоуто са жени – Вера, Николета и Ивелина.

В последния епизод зрителите на bTV ще видят най-интересните моменти от участието на трите топ ясновидки в едно от най-гледаните и коментирани предавания на годината.

Участничките ще трябва да се справят с най-мащабната задача до момента. За първи път тя ще е съставена от три части. Първата ще отведе ясновидките при мистериозен човек, скрит в лабиринт. Във втората част Вера, Николета и Ивелина ще трябва да разкрият съдържанието на една кутия, предметите в която ги насочват към третия етап на изпитанието. В него финалистките ще отлетят със самолет в чужбина. В една от бляскавите столици на света те ще се потопят в събитие, случило се преди повече от век, което няма аналог в цялата европейска история.

Накрая ще бъде обявено името на най-добрата – победителката в битката на ясновидците. Името й ще бъде произнесено сред тайнствените пазители на приказно красив хълм.

Спортните събития от деня

Филмите на bTV

Гледай bTV на живо

Времето