Ясен получи целувка от Кайли, Тома нямал сили за финала

Талантите останаха доста приятно изненадани, че певицата ги познаваше поименно.

Реклама

Тази вечер в поредния епизод на Music Idol ще бъде излъчена цялата среща между талантите и суперзвездата Кайли Миноуг, която изнесе концерт у нас на 18 май. Зрителите на bTV ще видят съвместното й изпълнение с Ясен както и съветите, които тя даде на идолите.

Идолите трябва да пазят най-много личното пространство и време, ако наистина искат да успеят, смята Кайли. Самите таланти останаха доста приятно изненадани, че певицата ги познаваше поименно и беше доста добре запозната с техните певчески възможности. Най-доволен от срещата остана Ясен, който освен шанса да попее с Миноуг получи и целувка от една от най-атрактивните звезди в историята на попмузиката.

Само един от шестте финалисти пропусна срещата с Кайли. Това беше Тома. В специално интервю той ще подкани зрителите да спрат да гласуват за него, защото не иска да стигне до финала на шоуто. Тази вечер зрителите ще разберат защо рокаджията няма сили да се бори повече.

В понеделник мина поредният голям концерт в Music Idol. Талантите трябваше да изпълнят по една балканска песен, а за справянето с тази задача им помогна ромската певица Бони. На сцената на шоуто звучаха песни на Цеца Величкович, "Антик", Сертаб Еренер, Владко Стефановски, Таркан и др. Най-много овации от членовете на журито и публиката събра Шанел, която изпълни гръцкия хит "Dinata, Dinata".

Отличната хореография на момичетата от балет Dream Girls допълнително нажежи атмосферата в залата. Завърналата се преди седмица Пламена отново се отблагодари на своите фенове с перфектно изпълнение, след което Есил Дюран и Бони твърдо заявиха, че тя заслужава да стигне до финала на Music Idol.

След индивидуалните изпълнения на турски, гръцки и сръбски дойде ред и на български песни, които бяха представени от идолите в дуети като този между Нора и Пламена остави членовете на журито без дъх. Двете изпълниха "Ветрове" на Лили Иванова в различен аранжимент и не оставиха нито един безразличен към изпълнението им фен в залата.

Към концерта вчера се включи и Есил Дюран, която предложи нова балканска версия на песента "Кен Ли", а за финал талантите, заедно с Бони, вдигнаха публиката на крака с песента "Bubamara" от филма "Черна котка, бял котарак".

Веднага след шоуто Люси Дяковска пое към Белград, където до неделя заедно с останалите момичета от "No Angels" ще се готви за финала на Евровизия. Така тя ще пропусне утрешната Война на гласовете, след която един от талантите ще отпадне от Music Idol.

ПОСЛЕДНИ

Реклама