Юлиан Вергов и Елена Петрова в "Стъклен дом"

Стефан Данаилов е гостуваща звезда в най-новия български сериал

Реклама

Една от емблемите на българското кино и театър Стефан Данаилов ще вземе участие в новия български сериал "Стъклен дом", който зрителите на bTV ще проследят тази пролет. Той ще бъде гостуваща звезда в ролята на Димитър Касабов.

Зрителите ще имат възможност да гледат и други популярни български актьори като Юлиан Вергов, Калин Врачански, Елена Петрова, Яна Маринова, Стефка Янорова, Красимир Ранков, Георги Кадурин.

Младото поколение в сериала ще бъде представено от Бойко Кръстанов, Луиза Григорова, Радина Кърджилова и др.

Професионални умения, визия, характер, темперамент са качества, които bTV и изпълнителните продуценти от "Камера" търсеха при подбора на актьорския състав. "От опита ми във филма "Мисия Лондон", където работих с актьори, снимали се във филми на Гай Ричи и Ригли Скот, мога да заявя, че нашите актьори не отстъпват по нищо нито като визия или пък актьорски талант и възможности", казва изпълнителният продуцент на "Стъклен дом" Димитър Митовски. Повече информация за актьорите можете да намерите в секцията на "Стъклен дом" в bTV.bg.   

Снимките на "Стъклен дом" започват в понеделник, 15 февруари. Ще се снима на декори и реални локации. Вече текат пробни снимки в специално изградения и обурудван павилион. Част от снимките ще се осъществят в столичен мол, тъй като съдбите на героите са свързани с мола. Персонажите в сериала ще пресъздават сложните взаимоотношения във всички възрасти. Това което се случва в "Стъклен дом" се случва и в съвременната българска дейвствителност.

"Стъклен дом" не е сериал, адаптиран по чужд формат, a авторска идея. Сюжетните линии са няколко: любовна, криминална, бизнес, тийнейджърска и комична. Стъкленият дом е светът на тези герои, който е бляскав, но крехък като стъкло. Много от актуалните проблеми от медиите ще присъстват и в историята.

Днес в "Тази сутрин" гостуваха актьорите Елена Петрова и Юлиян Вергов и изпълнителният продуцент и режисьор Димитър Митовски. Можете да видите видео от гостуването им тук.

ПОСЛЕДНИ

Реклама