Юлиан Вергов и Владо Карамазов се карат за гуменки в "Запазено за жени” по PRO.BG

Устата "защитава” мъжките страхове пред Елена Кръстева в "Запазено за мъже”

Реклама

"Хората ме мислят за надут, но след като пообщуват малко с мен, разбират, че не е така”, споделя Юлиан Вергов пред  Диана Алексиева в студиото на "Запазено за жени”, тази събота от 11.00 часа по PRO.BG.

Той ще се върне години назад в спомените си и ще си припомни защо е бил изхвърлян от няколко поредни софийски училища. Ще разкаже за дъщеря си Алена, къмпингите, както и за поредното спречкване с най-добрия си приятел Владо Карамазов - "Скарахме се за едни гуменки. Той ми ги донесе от Франция, на мен изобщо не ми харесаха и му казах, че няма да ги нося”.

Подаръците очевидно са проблем и в друго приятелство. В същото предаване Ива Екимова ще се оплаче от най-близката си приятелка Наталия Димитрова, която за последния й рожден ден и подарила тиган...

Кой казва, че съвременните мъже са страхливци и на какво мнения са рапърът Устата и пиар експертът Виктория Игнатова? Разбира се, жените. Тази неделя, 10 октомври, от 11.00 часа в студиото на предаването "Запазено за мъже” водещата Елена Кръстева ще предизвика един невероятен женско-мъжкия дуел. А мъжко предаване без автомобили е като красива жена без също толкова красиви приятелки. Мястото на действието е не друг град, а Париж, а арената е последното автомобилно изложение, което се проведе там наскоро.

Финалът е отреден на рубриката "Мъж на седмицата" и българския Гладиатор, който ще разбие всички твърдения, че мъжете са страхливци и не поемат рискове - професионалния каскадьор Траян Миленов.

Брейк биткаджиите пък ще разкажат как отвръщат на удара на конкуренцията и защо се хвърлят в поредното предизвикателство? Всичко това и как водещата Елена помете с три движения петима каскадьора, гледайте тази неделя по PRO.BG.  

"Запазено за жени” и "Запазено за мъже” се излъчват всяка събота и неделя от 11.00 часа в ефира на PRO.BG и наживо онлайн на www.probg.bg

ПОСЛЕДНИ

Реклама