Z-Rock празнува ударно четвъртата си годишнина

Уникални акустични изпълнения на живо в студиото, гости и много изненади в ефира на рок радиото на България

Реклама

Тази седмица рок радиото на България отбелязва своята четвърта годишнина. Уникални акустични изпълнения на живо в студиото, гости и много изненади, e подготвил екипът на Z-Rock за своите фенове. Същинският рожден ден на радиото е на 13 октомври.

В шоуто HiJack Acoustic, всеки ден от 14:00 часа, феновете ще имат възможност да се насладят на нещо уникално за българския радио ефир – акустични изпълнения на живо в ефир. Звезди от ранга на Васко Кръпката, "Ревю”, "Аналгин” и Звезди, "Шкода” и "Mindown” ще отправят своя поздрав към рок радиото на България.

Всяка сутрин в “Буги Тайм” Буги Барабата ще кани на гости популярни личности, които ще посрещат деня с ударна доза рок, ще поздравят водещия и екипа на радиото за годишнината и заедно с феновете също ще отпразнуват рождения ден. Сред гостите на Барабата ще бъдат ODDCREW, Астор, Веселин Тодоров от "Фактор” и Кирил Маричков.

Празненствата няма да подминат и "Голият обяд” на Елена Розберг. Всеки делничен ден от 10:00 до 14:00 часа в ефира на Z-Rock "женският глас на рока” ще разговаря със специални гости от различни среди, които ще споделят своите пожелания към радиото. Сред тях ще бъдат Теди Василева – главен сценарист на хитовия сериал "Стъклен дом”, Любен Дилов-син, Росен Петров, Виктор Николаев и Анелия Илиева – главен редактор на Rolling Stone за България. Вижте какво си пожела за рождения ден на Z-Rock Елена Розберг в специално интервю за btv.bg.

Какви още изненади е подготвил екипът на Z-Rock, слушателите ще разберат, ако слушат рок радиото на България през цялата седмица.

ПОСЛЕДНИ

Реклама